keskiviikko 23. tammikuuta 2019

The end!

Pitäähän se viimeisenkin "pesästä lentäneen" kuva laittaa tänne.  Lis Lis, Lissu, Lisbet, Lisa & Briskness Timangi jäi kotiin kasvamaan ja nyt parin viikon koiraelon jälkeen täytyy sanoa, että olen saanut kiltin pennun. Nämä on ehkä ne viimeiset kuuluisat sanat.  Työpäivien ajan ( max 6h yhteen rytkyyn ) Lisa on ollut ihan kiltisti. Paljon löytyy samanlaisia piirteitä kun äidistään, illalla nukkumaan mennessä, vaikka olisi vielä osittain iltahepulit päällä, kun sammutan valot, Lisa käy heti nukkuun.  Ei puuhastele yöllä paljon mitään, nukkuu vain kiltisti mun sängyn vieressä omalla pedillään.  Päivisin ei ole ainakaan toistaiseksi tarvinnut mitään erikoisia toimia, on samassa tilassa Ilonan ja Elvin kanssa eteinen - olkkari sektorilla.

Jotenkin tämä on minulle erityinen pentu kun se on oman kasvatin jälkeläinen.  Mielenkiinnolla odotan mitä Lisasta ja sen sisaruksista tulee.  Ainakin kaikki saivat todella hyvät kodit. Tämä pentuprojekti on nyt loppunut!  Kiitokset kaikille, jotka ovat olleet auttamassa minua, erityisesti Mira Vuorijärvelle, jota ilman en nykyään enää pärjää näissä hommissa.  😀

Seuraava pentuprojekti on loppuvuodesta Likalle Briskness Lindsey Lohanille!


sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Viimeisetkin jättivät kotiluolan!Perjantaina koitti Sara Saviniemelle suuri päivä kun joululahja haettiin kotiin.  Sen takia piti pyytää
koulustakin vapaata mutta kyllä se kannatti.

Suloinen Jalmari, nykyään Rodi & Briskness Tundra muutti Mikkeliin Saran harrastuskaveriksi.
Ihana seurata teidän puuhia mitä kaikkea te keksittekään.

Onnea matkaan vauhdikkaan pojan kanssa!
Einarilla, nykyisin Leevi & Briskness Taunus lähti Laura Leinosen matkaan Helsinkiin. Tuomarinkylän hevostallit ja se ympäristö tulee ainakin tutuksi Leeville koska Laura on töissä siellä

Viimeisenä kotiluolan jätti pikku Ismo, nykyään Rokka & Briskness Touareg lähti Freya bortsun kaveriksi Tuusulaan Nina Surolan perheeseen.  Aika näyttää mitä Rokan kanssa aletaan tekemään.

Toivon kaikille pennuille hyvää ja tervettä elämää uusissa kodeissa.

Lempi ja Aimo!


 Eilen lähti päivällä Lempi nykyisin Mona & Briskness Tiida Espooseen Antti Leirimaan ja Sara Huuskosen kotiin.  Heillä ei ole ennen ollut koiraa mutta sukulaisilla on hieman vanhempi snautserin pentu, josta tulee Monan kaveri kunhan se hieman vielä kasvaa.
Aimo josta tuli Sulo & Briskness Toledo muutti Nousiaisiin Johanna Laihosen perheeseen.  Perheessä on ennestään kasvattini Pekko & Briskness Il Divo joka ei nyt hirveesti riemastunut mutta todennäköisesti antautuu Sulolle nopeasti.

keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Sisko ja Hilma!


Seuraavana reppunsa pakkasivat Sisko ja Hilma.

Siskosta tuli sitten Freya & Briskness Tigra ja hää muutti Jaana Oravan perheeseen bordercollie Trixien seuraksi. 

Hilma & Briskness Tiguan muutti Tuusulaan Tytti  Vileniuksen perheen.  Hilma sai pitää työnimensä ja onhan se ihan Hilman näköinen. 

Paljon onnea molemmille ja vauhdikkaita hetkiä uuden perheenjäsenen kanssa.

Eläinlääkärissä ja kotiinlähdön aika!

7.1.2019
Maanantaina pakattiin Miran kanssa konkkaronkka autoon ja lähdettiin eläinlääkäriin. Pennut tarkistettiin ja ne saivat identiteetin.  Kennelliitolta taas nopeata toimintaa kun maanantaina iltapäivällä olimme tarkissa ja ilta seitsemältä kopsahti lasku rekisteröinnistä ja kohta samana päivänä koiranetissä.  Kaikilla pennuilla kaikki hyvin, silmät olivat terveet ja pojilla pallit paikoillaan.  Sen puoliin kyllä kelpaa hymyillä.

Pennuista ensimmäisenä lähti omaan kotiin 
Camo & Briskness Titan Mira Vuorijärven ja Tuomas Lokkilan hellään huomaan Vantaalle.  Siellä Camon kaverina tulee olemaan 7-vuotias saksanpaimenkoiranarttu Xara. 

Toivon teille paljon vauhdikkaita hetkiä pikkupojan kanssa.  


sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Pennut 7 viikkoaPennut tulevat huomenna 7-viikkoisiksi ja sen kunniaksi mennään eläinlääkärin vastaanotolle sirutukseen ja silmäpeilaukseen + hakemaan identiteetti.  Pekka Korri kävi tekemässä pentutestit vuoden alussa ja paljoa se ei helpottanut minun kotivalintoja.  Testi oli mielenkiintoinen ja antoi kyllä tukea jo omillekin havainnoille.  Mutta valinnat on tehty, niin nimien kuin kotienkin suhteen.  Outi Toni tuli taas ottamaan nämä upeat kuvat pennuista asistenttinaan Mira Vuorijärvi ja Miran kepo Tuomas.  Kiitos Outi, Mira ja Tuomas.  

Max & Camo & Briskness Titan

om. Mira Vuorijärvi,  Vantaa
 


Einari & Leevi & Briskness Taunus

om. Laura Leinonen.  HelsinkiJalmari &  Briskness Tundra

om. Sara Saviniemi,  Mikkeli


Ismo & Rokka & Briskness Touareg

om.  Nina Surola,  Tuusula


Aimo & Sulo & Briskness Toledo

om. Johanna Laihonen,  Nousiainen


Hilma & Briskness Tiguan

om.  Tytti Vilenius,  Järvenpää


Lisa & Briskness Timangi

om. Anita Korhola,  Vantaa


Lempi & Briskness Tiida

om.  Antti Leirimaa,  Espoo


Sisko & Briskness Tigra

om. Jaana Orava,  Helsinki

keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Pennut 5 viikkoa!

Tällä kertaa päästiin helpolla kuvaamisessa kun otettiin yhteisruokailukuva!  Sopuisasti syödään rivissä!  Vasemmalta oikealle Max, Sisko, Ismo, Lempi, Jalmari, Einari, Hilma, Aimo ja Lisa!
Parilla pennulla on vielä kotitilanne auki, jos katsot että pystyt antamaan pennulle virikkeellisen kodin erilaisten harrastusten parissa, ota yhteyttä ja kerro koirataustastasi.